Aktiviteter

Er du til aktiviteter hele året? - Så er det her det sker. Vi tilbyder en broget vifte af arrangemener året rundt for vores medlemmer. 
 
Under Arrangementer vil der løbende blive opdateret med de begivenheder, der kræver tilmeldning.  
 
På Aktivitetskalenderen indsættes alle aktuelle aktiviteter.
 
Turguide: 
Turene opdateres løbende med informationer om, hvor turen starter fra (er ikke altid samme sted), hvor turen går hen, hvor længe den varer, ca. km og hvem der er turleder. Såfremt turen står som ÅBEN, er der ikke en nøjere planlagt tur, men de der møder op finder ud af at sætte en turleder foran.
"Ugens tur" køres fra 1. april til ultimo september, hvis vejret tillader det.
 
Turleder:
Der er altid brug for turledere og ingen skal holde sig tilbage. Har du en rigtig god tur, så henvend dig til et af medlemmerne i bestyrelsen. Er du ikke meget for at lægge en tur og måske køre foran, så vil vi gerne hjælpe dig til at blive en rigtig turleder - dels med at lægge ture med eller uden GPS, og tips omkring det at køre foran. Har man først prøvet det, er det tit svært at komme ned i rækken igen! (: 
Turlederen er ansvarlig for at turen gennemføres efter oplægget.
 
Forplejning:
På turene kan man ikke påregne at holde pause i nærheden af pølsevogne, cafeteriaer m.v., hvorfor det er vigtigt at medbringe en madpakke, sodavand, vand, kaffe m.v. Gøres der holdt ved spisesteder er man naturligvis velkommen til at bruge disse, husk blot ikke at bestille den helt store middag - pausen er ikke uendelig.
 
Vejret:
Selvom vores medlemmer er hårdføre, så kan det regne eller storme så meget, at turen bliver aflyst. Turene aflyses ved vedvarende regn. aflyses en tur meddelses dette mindst 2 timer før afgang af turlederen, så kontroller selv her på hjemmesiden eller på facebook inden du kører hjemmefra.
 
Kørsel: 
når klubbens medlemmer er på tur, er de samtidig ambassadører for MC-goosetown. Derfor køres efter færdselslovens bestemmelser. Det er vigtigt at alle, foruden at se fremad, også holder øje med, om dem bagved er med. Ved defekt sørges for afhjælping, såfremt dette kan gøre på stedet. Ellers afttales hvem der bliver tilbage og hjælper, hvorefter turen forsættes. Ingen bliver ladt alene på turene. 
 
Turguiden er ikke statisk, så har du noget at tilføje, eller noget der skal ændres, da henvendelse til bestyrelsen.
MC Goosetown, Sydsjælland og Møn